κυπαρισσια διαμονη Options

Wiki Article

Διαθέτει όλα όσα θα χρειαστείτε κατά τη διαμονή σας, ταβερνάκια πάνω στη θάλασσα, καταστήματα με σουβενίρ και μια καλή επιλογή καταλυμάτων.

Με όλα τα ακίνητα της αγοράς, προβολή σε χάρτη, χωρίς διπλές και τριπλές αγγελίες για το ίδιο ακίνητο, έξυπνη ταξινόμηση και πολλές ακόμα μοναδικές δυνατότητες.

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη, σύγχρονη και προσεγμένη εγκατάσταση. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα με μοντέρνα και άνετα έπιπλα και έχουν εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα.

Πωλήσεις Βρες αγγελίες ακινήτων προς πώληση στην περιοχή και με τα κριτήρια που θέλεις.

Η Αγία Πελαγία είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στο βορειοανατολικό άκρο των Κυθήρων, που διαθέτει το δεύτερο λιμάνι του νησιού.

Δεν είναι εύκολο να φτάσεις εδώ: Τέσσερις ώρες δρόμο έχεις να κάνεις από την Αθήνα, δύο από την Σπάρτη, με την τελευταία σε φιδογυριστές στροφές, κάτω από θεόρατα βράχια, πάνω στις πλαγιές του Πάρνωνα.

Ακίνητα στην Κύπρο Διάλεξε με βάση τα κριτήριά σου ανάμεσα σε χιλιάδες αγγελίες, το ακίνητο που επιθυμείς στην Κύπρο.

Κατά την αρχαιότητα το χωριό αποτελούσε ένα από τα πιο γνωστά θεραπευτήρια, με τους ασθενείς- επισκέπτες του να μπαίνουν σε γούρνες που ήταν check here λαξευμένες στο βράχο, οι οποίες γέμιζαν με ιαματικό νερό που ανάβλυζε από το βουνό.

Το Ασκληπιείο ήταν από τα πιο γνωστά και σημαντικά του αρχαίου κόσμου.

Συνεχίζοντας τον παραλιακό δρόμο, μετά τη γέφυρα και την παλιά βελανιδιά, φτάνεις στην άλλη μεγάλη παραλία, την Αγία Κυριακή, με πιο ζεστά και πιο ήσυχα νερά, που βλέπει όλο το χωριό και το πέλαγος.

Είμαι η Μαρία και όνειρο μου είναι να κάνω τον γύρο του κόσμου με ένα βαν! Επειδή ακόμα αργεί να γίνει πραγματικότητα, γράφω στους γεωγραφικούς για τις εμπειρίες μου από τα ταξίδια που έχω κάνει μέχρι τώρα.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Ικαρίας, με πλούσια βλάστηση και με μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού.

Καλλωπιστικά Φυτά Κυπαρίσσι, ένα κωνοφόρο δέντρο για δημιουργία ψηλού φράχτη

Όλα τα κοινά κυπαρίσσια φέρουν θηλυκά και αρσενικά άνθη στο ίδιο δέντρο, αν και σε διαφορετικά σημεία, και ανθίζουν από τις αρχές ως τα τέλη της άνοιξης (Μάρτιος- Μάιος).

Report this wiki page